Stylová kuchyně snů za pár kaček

Kuchyně je nejen pro hospodyňky srdcem domácnosti. Je to místo, kde vzniká to pravé kulinářské umění. Pro někoho je to vzpomínka na ranní brzké vstávání a pečení buchet s babičkou, pro většinu místem, kde se scházíme s rodinou a přáteli, abychom společně poobědvali či povečeřeli. Musí být proto do posledního detailu promyšlené, aby plně vyhovovalo i těm nejnáročnějším klientům.

Najděte si svou cestu

Každý máme jiné preference, někomu se líbí moderní minimalistické kuchyně, jiní nedají dopustit na venkovský retro styl. Možností je opravdu hodně, pokud však chcete nadčasové a funkční řešení, je třeba promyslet, zda zvolený styl vyhovuje všem vašim požadavkům a zda jste vůbec schopni do posledního detailu kuchyň, případně jídelnu, vyladit. U nás https://www.nebo.cz  najdete od všeho něco a v showroomu si navíc můžete naše materiály takříkajíc osahat.

Dejte pevné rysy své představivosti

Když uvažujete nad tím, jak by měla vypadat vaše kuchyň, je opravdu důležité nejen zjistit, zda se vám vše vejde, ale také si představit, jak k sobě budou ladit jednotlivé materiály a barvy. Nejdůležitější je však funkčnost celého prostoru. Protože i když si zkusíte jako za starých dob změřit místnost, nakreslit půdorys na papír, vystříhat z dalšího kusu papíru jednotlivé kusy zvoleného nábytku, není záruka, že nic neopomenete. Že vám opravdu půjdou všechny skříňky otevírat a že rozvržení kuchyně je praktické. Pokud si nejste úplně jisti, zda to, co si představujete, je reálné, není nic jednoduššího než tuhle práci nechat na nás. Návrh uděláme dle vašich představ. Díky 3D vizualizaci zjistíte, zda vám navržená kuchyň bude skutečně vyhovovat a kalkulace odhalí, jestli se vejdeme do vašeho rozpočtu. Zároveň pohlídáme praktičnost provedení a případně díky nasbíraným zkušenostem nabídneme i další možná řešení.

Finanční možnosti

Ať už budete kuchyni stylizovat do skandinávského, retro, minimalistického, venkovského, provensálského nebo třeba vintage stylu, je důležité si ujasnit pár zásad. Fantazii se určitě meze nekladou, takže se nenechte svazovat, a naopak si vymazlete kuchyni podle sebe. Položka, kterou byste však neměli nijak podcenit, je materiál. Jiný materiál asi zvolí rodina s malými dětmi, která může očekávat, že nábytek dostane ještě pořádně zabrat, nebo mladý pár, který si zařizuje první společné bydlení a nechce na první dobrou finančně vykrvácet, a jiný zvolí starší manželský pár, kterému děti vylétly z hnízda a nyní si chce za ušetřené peníze bydlení od základu zrenovovat. Drahé a krásné dřevo není jednoduše řečeno vždy a pro každého praktické. Nejdříve proto zjistíme, jakou kuchyň doopravdy potřebujete a následně ji navrhneme k vaší spokojenosti. Kvalita jde sice ruku v ruce s estetičností, přesto je důležité opravdu dobře poznat zákazníka a kuchyň dělat na míru jeho požadavkům a potřebám.

Maličkost pro kuchyni, velký skok pro domácnost

Možná se zdají být doplňky tou poslední položkou na seznamu, přesto věřte, že právě ty udělají z kuchyně vaše království. Rozhodně vás přitom nenabádáme k tomu, zaplnit si kuchyň zbytečnostmi, které lapají prach a berou místo. Naopak je třeba volit chytré doplňky, které jsou stylově zajímavé a finančně dostupné. Abyste viděli, že nám i na maličkostech záleží a že se zaměřujeme na kuchyně do posledního detailu, máme pro vás pár tipů na závěr.

 

Free public domain CC0 photo.

NAŠE TIPY:

  1. Mějte po ruce připravené dózy na potraviny. Vyskládané na kuchyňské desce plní funkci praktickou i dekorační.
  2. Držáčky na stěnu obstarejte v barvě kuchyňské baterie. Na nich můžete mít zavěšené jednotlivé nádoby a další kuchyňské náčiní pro rychlé použití.
  3. Menší odkapávač může být zabudovaný v dřezu, čímž docílíte nejen zdánlivé uhlazenosti, ale také praktičnosti a ušetření místa.
  4. Finančně zajímavým řešením může být i jídelní stůl vytvořený ze zbytku kuchyňské desky, čímž docílíte naprostého optického souladu, a zároveň ušetříte nějaký ten finanční obnos, jelikož dokoupení noh ke stolu už není tak finančně náročné, jako koupě celého stolu.
  5. Při jednotlivých položkách vždy uvažujte nad tím, zda je potřeba se držet zarytých kolejí, NEBO zda není možné si poradit jednodušeji a levněji, tak jak to umíme právě u nás.

 

 

Kontaktní formulář

Vyplňte svůj kontakt a my se Vám ozveme! Vytvoříme nabídku přímo pro Vás na míru!

Kontaktní formulář

Naše nabídka

crossmenu