Vaše kuchyně snů už na vás čeká!

Cesta k dokonalé kuchyni, která by přesně odpovídala vašim představám a požadavkům, je často trnitá. Existuje tolik možností, z kterých můžete vybírat, a tolik rozhodnutí, která musíte udělat. Pokud ovšem zvolíte dobrého dodavatele kuchyní, můžete si být jistí, že budete při výběru v těch nejlepších rukách.

Jak vybrat dobrého dodavatele kuchyní?

V Česku či na Slovensku je trh s kuchyněmi velmi bohatý. Vybrat si kvalitního dodavatele proto není snadné. Na co byste se měli zaměřit především? Mnoho vám toho napoví reference zákazníků. Protože ty ale mohou trochu mást, ještě lepší jsou ukázky již zrealizovaných kuchyní, které může každá dobrá firma poskytnout. Ty vám pomohou udělat si jasný obrázek a mohou vás také inspirovat, jak by vaše nová kuchyně mohla vypadat. Zajímejte se o již provedené práce a chtějte vidět, jaké výsledky za vámi vybranou firmou stojí. Dalším důležitým měřítkem jsou nabízené služby. Opravdu kvalitní dodavatel kuchyní vás totiž provede celým procesem tak, abyste měli jistotu, že vaše nová kuchyně snů bude zkrátka dokonalá.

Bude nová kuchyně pasovat do vybraného prostoru?

Ještě než se pustíte do shánění firmy, od které si pořídíte svou novou kuchyň snů, ujistěte se, že znáte přesné míry prostoru, kam kuchyň umístíte. To je velmi důležité a často záleží i na několika málo centimetrech. Určitě tento krok nepodceňujte, nechcete si přece pořídit kuchyň v řádech až desetitisíců korun, abyste zjistili, že se k vám domů jednoduše nevejde. Míry prostoru určeného pro novou kuchyni musíte znát přesně a někdy může být pro laika těžké odhadnout, co vše je potřeba změřit, a snadno se může stát, že se při měření spletete. Opravdu kvalitní dodavatel kuchyní proto svým zákazníkům nabízí profesionální zaměření kuchyně. Vy tak budete mít jistotu, že má dodavatel všechny potřebné údaje, a sami se nebudete muset o nic starat.

Chcete vidět své představy zrealizované?

Nemáte ještě zcela ujasněné, jak by vaše nová kuchyně měla vypadat? Motá se vám hlava ze všech těch možností a bojíte se, že zvolíte špatně? Je to pochopitelné a obavy jsou na místě. Kuchyně je prostor, ve kterém budete v příštích desítkách let trávit hodně času. A samozřejmě nechcete, aby se vám již po pár letech toto místo nelíbilo a abyste se v něm přestali cítit dobře. Naše představivost navíc někdy nedostačuje a nejsme schopni si plně představit, co vše můžeme ve vybraném prostoru provést. Kvalitní dodavatel kuchyní by vám proto měl nabídnout realizaci, ještě lépe 3D realizaci. Jedná se o virtuální nákres kuchyně podle vámi zadaných parametrů. Můžete tak na vlastní oči vidět, jak by vaše kuchyně snů mohla vypadat, a doladit potřebné detaily.

Regina bílá

Jak se k vám kuchyně vašich snů dostane?

Možná berete dopravu jako samozřejmou službu poskytovanou dodavatelem vaší nové kuchyně. Je ale důležité se dopředu informovat o všech nabízených možnostech a také o ceně. Kvalitní dodavatel kuchyně vám nebude zatajovat žádné informace, takže ještě před objednáním budete mít jasnou představu o finálních nákladech. Ceny dopravy se často liší na základě různých parametrů. Záleží na tom, z kolika skříní bude vaše kuchyně složená, z jakého materiálu bude a často se cena dopravy může lišit také podle krajů. Pokud dodavatel kuchyní disponuje vlastní dopravou, bude její cena záviset na tom, kam bude novou kuchyni nutno dovést. Možnost vlastní dopravy je ale velkou výhodou. Nemusíte jednat s třetí stranou a asi všichni známe problémy, které se s různými dopravními společnostmi často pojí. Dodavatel kuchyní s vlastní dopravou má ale vše pod dozorem a o své dopravě má dokonalý přehled.

Montáž svěřte do rukou odborníků

Myslíte si, že dokážete svou novou kuchyň smontovat sami? V dnešní době není problém najít si na internetu návod téměř na cokoliv. A mnoho lidí si dělá spoustu věcí samo, aby zkrátka ušetřili. Je to sice pochopitelné, ovšem instalování nové kuchyně svépomocí má celou řadu nevýhod a rizik. Špatně provedená montáž a její nutná oprava vás totiž ve výsledku může vyjít mnohem dráž, než kdybyste si zaplatili profesionální montáž přímo u dodavatele. Zkušenosti těchto pracovníků jsou často k nezaplacení, mají na svém kontě přeci jen o něco více provedených montáží než vy. Dobrý dodavatel je ale k dispozici i pro ty zákazníky, kteří si kuchyni chtějí smontovat sami, a ve svém sortimentu proto nabízí také vše potřebné pro montáž. Tyto výrobky nakupujte raději přímo u dodavatele vaší kuchyně, protože on nejlépe ví, co pro její montáž budete potřebovat.

Můžete si kuchyně reálně prohlédnout?

Dobrý dodavatel kuchyní nefunguje pouze přes internet, ale má k dispozici také vlastní prostory. V prodejně či showroomu pak svým zákazníkům může ukázat, jak jím nabízené kuchyně vypadají. Návštěva takové prodejny vám ledacos napoví. Nejen, že se zde můžete přesvědčit o kráse i kvalitě kuchyní, ale proškolený personál vám poradí s výběrem a zodpoví všechny vaše otázky. Je to právě přístup zaměstnanců, který o dodavateli hodně vypovídá. Zda vám bude vybraná firma opravdu vyhovovat, poznáte už z toho, jak se v jejich prodejně cítíte. Jak se o vás zde starají, jak jsou ochotní a příjemní a zda vám dokáží odpovědět na vše. Uděláte si tak jasný obrázek, jak moc své práci rozumí, a zda jsou opravdu ti praví, do jejichž rukou se chcete svěřit.

NEBO kuchyně snů

Teď, když už víte, na co se při výběru dodavatele své nové kuchyně zaměřit, máme pro vás jeden konkrétní tip. NEBO kuchyně je česká firma, která nabízí kvalitní nové kuchyně, jejichž krása vás okouzlí. Široká nabídka kvalitních produktů není ale to jediné, co vám NEBO kuchyně mohou nabídnout. Provádí profesionální zaměření stávající kuchyně, poskytují odbornou montáž a zajišťují také vlastní dopravu. Svým zákazníkům rovněž vypracují 3D realizaci jejich nových kuchyní a pomohou jim se vším potřebným. NEBO kuchyně mají showroom v Bavoryni, malebné obci blízko Berouna. Pokud budete mít cestu kolem, určitě se zde zastavte. Čeká na vás příjemný personál, který vás seznámí s nabízenými možnostmi, můžete si zde prohlédnout vybrané modely a jejich vybavení a nad dobrou kávou společně naplánovat, jak bude vaše nová kuchyně snů vypadat.

Kontaktní formulář

Vyplňte svůj kontakt a my se Vám ozveme! Vytvoříme nabídku přímo pro Vás na míru!

Kontaktní formulář

Naše nabídka

crossmenu